Оди на:

ГИПС-КАРТОНСКИ ПЛОЧИ

Гипс-картонските плочи на Siniat се создадени за да ги задоволат и надминат и најригорозните норми и потреби во системот на сува градба. Дури и повеќе од тоа, Siniat нуди гипсени плочи што се наменети за употреба во исклучително тешки услови. Нашиот спектар на гипсени плочи, без ограничување само на наведените, подразбира:

Plasterboards

ПРОИЗВОДИ ЗА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА НА ГИПС-КАРТОНСКИ ПЛОЧИ

За совршена завршна обработка на гипсените плочи неопходни Ви се висококвалитетни завршни производи. Siniat го нуди токму тоа преку спектарот на своите прашести производи Nida со специјални карактеристики коишто прецизно ќе ги задоволат Вашите потреби.

ГИПСЕНИ И ПРОИЗВОДИ НА БАЗА НА ГИПС

За успешни проекти потребна е добра подготовка. Siniat добро го знае тоа и затоа нуди висококвалитетни гипсени производи со различна намена: подготовка на ѕидни подлоги за гипс-картонски плочи, порамнување мали или поголеми нерамнини на работните површини, па дури и лиење разни облици и форми.

Метални конструкции за системот на сува градба

Ви нудиме разни типови метални профили за широк спектар на употреба на гипсeните плочи на градилиштето. Тие вклучуваат: UW, CW, UD 30, CD 60, UA профили и UA аголници.

Metal studs

Елементи за монтажа

За добивање најдобри резултати на позициите со гипс-картонските плочи на Nida, секогаш користете специјално создадени елементи за монтажа. Од најмалата завртка и лента за запечатување до сидрест држач, Siniat нуди сè што Ви е неопходно од самиот почеток до завршувањето на позицијата. Покрај тоа, можеме да Ви понудиме и елементи за специјална намена, на пример, ѕидни конектори со својства на звучна изолација.

Accessories