Специјалист за суви градежни материјали

Ние сме водечки производител на решенија за ентериери и екстериери на база на гипс-картонски плочи. Нашите производи и системи се избрани и вградени во објекти ширум Македонија. Нашето искуство ни овозможува да ги поддржиме нашите партнери и со тоа да го обликуваме начинот на кој се гради денес.

Shaping the way people build and live

Како клучен партнер за снабдување на илјадници градежни проекти низ целиот свет, го изработуваме најдобриот материјал од гипс картон за градење на посуви, потопли, потивки и побезбедни домови, училишта, болници и работни места од било кога.

Иновативни спецификации

Подобри средини за учење

Продуктивност на работното место

Цена за работен век

Нашата услуга за вас

Како главен производител во мрежата за снабдување во градежништво, обезбедуваме испорака следниот ден за стотици специјализирани дистрибутери и градежни трговци низ целиот свет.

Доверлив партнер за снабдување

Siniat - Trusted supply partner

Доверлив партнер за снабдување

Нудиме широк спектар на производи со огромна разновидност на проекти и буџети, обезбедувајќи загарантирана испорака следниот ден за нашите клиенти. Многу од најуспешните компании во градежниот сектор имаат доверба во нашите производи, кориснички услуги и техничко знаење за да добијат конкурентска предност во нивниот бизнис.

Техничко вештачење

Siniat - Technical expertise

Техничко вештачење

Нашиот технички тим е подготвен да помогне со прашања за кој било наш производ и систем. За поголеми проекти, обезбедуваме почетна поддршка при дизајн, како и техничка поддршка на лице место за време на фазата на инсталација. За помали проекти, нашата интернет страница содржи сеопфатни информации и практични видеа, заедно со телефонска поддршка.

Планирање и поддршка на проектот

Siniat - Project planning and support

Планирање и поддршка на проектот

За поголемите проекти додаваме вредност пред, за време и по фазата на градба. Работејќи со проектниот тим, го поддржуваме првичниот тендер, пронаоѓајќи начини да ја подобриме естетиката или перформансите на зградата, да ги намалиме трошоците за изградба, да го намалиме времето на градење или да предложиме начини за намалување на тековните трошоци за одржување.

Иновација

Siniat - Innovation

Иновација

Во Siniat, имаме придобивки од наодите пронајдени во центрите за истражување и развој на Etex низ целиот свет. Да се биде дел од Etex значи дека секогаш може да им обезбедиме на нашите клиенти најиновативни решенија. Работиме и со различни истражувачки институции и правни лица за да ви обезбедиме безбедни решенија коишто ги исполнуваат законските барања за градба во сите земји.

Одржливост

Siniat - Sustainability

Одржливост

Како компанија за производство, свесни сме за нашата одговорност кон општеството, животната средина и луѓето коишто работат со нас. Од таа причина, многу сме активни на социјално поле, го охрабруваме одговорното однесување на нашите вработени и изведувачи во нивната секојдневна работа, а со тоа ја насочуваме културата на нашата компанија во свесно и одржливо управување со ресурсите.

Обука

Siniat - Training

Обука

Клиентите на Siniat имаат пристап до низа курсеви за обука за полесно да го извлечат најдоброто од нашите производи за гипс картон и системи. Вклучувајќи предавања за CPD (Постојан професионален развој), „видеа за демонстрација“ и практична обука, нашите обучувачи се достапни за да ги подобрат вештините на вашите тимови.

Кои сме ние?

Кои сме ние?

Кои сме ние?

Компанијата Siniat е основана во 2012 година кога глобалната групација на компании Etex ја купи LaFarge Plasterboard. Siniat има 35 фабрики низ Европа и Блискиот Исток и има вработено над 3.300 луѓе.

Останати клучни факти

36

Земји

35

Фабрики

3300

Вработени

800m€

Годишен промет

Во врска со Etex

Siniat - About Etex

Во врска со Etex

Siniat е дел од Etex Building Performance, оддел којшто ги комбинира производите и решенијата на две компании за производство на суви градежни материјали - ние и Promat. Претставуваме дел од глобалната групација на компании Etex којашто работи низ Европа, Африка, Блискиот и Средниот Исток и Јужна Америка.

Иновативни, паметни и ефикасни решенија

Тестирани и сертифицирани решенија

Посветени на одржлива градба