ЗА SINIAT

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА СУВИ ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

Siniat е водечки производител на внатрешни и надворешни суви градежни материјали. Како дел од Etex, голема индустриска групација со портфолио од над 60 брендови низ целиот свет, имаме широко познавање во полето на градежната индустрија. Токму ова познавање ни овозможува да ги поддржуваме нашите партнери и постојано да го иновираме начинот на кој луѓето градат.

Откријте ја компанијата Siniat

Иновативни, паметни и ефикасни решенија

Тестирани и сертифицирани решенија

Посветени на одржлива градба