Контактирајте не

Тука сме да помогнеме. Ние разбираме дека пасивната заштита од пожар е честопати технички предизвик каде што советите и поддршката се добредојдени. Ова е причината зошто ние ви го нудиме целото наше знаење и искуство за да ви помогнеме да заштитите луѓе и згради.

Енвер Хамити


+389 70 750 767
enver.hamiti@etexgroup.com

Младен Стојановиќ


+389 78 991 547
mladen.stojanovic@etexgroup.com

Иновативни, паметни и ефикасни решенија

Тестирани и сертифицирани решенија

Посветени на одржлива градба