За нас

Оди на:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА МАТЕРИЈАЛИ ЗА СУВА ГРАДБА

ГРАДБА Siniat произведува компоненти за системот на сува градба и решенија за прегради, тавани, облоги за ентериери и за екстериери на објекти. Ние го нудиме нашето техничко знаење на проектанти, архитекти, изведувачи и подизведувачи низ цела Европа.

Обликувајќи го начинот на којшто луѓето градат

Како главни снабдувачи и технички советници на илјадници градежни проекти ширум Европа, ги произведуваме најдобрите решенија и ги советуваме нашите партнери како да ги направат домовите, училиштата, болниците, работните простории потопли, посуви, потивки и побезбедни од кога било порано.

Посуви работни простории
Потивки болници
Побезбедни училишта
Потопли домови

НАШАТА КОМПАНИЈА

Siniat е дел од групацијата Etex, светска компанија од областа на градежните материјали. Siniat претставува дел од работната единица која е посветена на производство на монтажни елементи за ѕидање и којашто е оперативна ширум Европа, Африја и Јужна Америка.

Клучни факти

36 држави
35 фабрики
3300 вработени
€800m годишен обрт

Etex е светска групација којашто произведува висококвалитетни градежни производи во четири области: плочи за ѕидање и обложување, решенија за покриви, индустрија за керамички плочки, заштита од пожар и изолација.

Клучни факти

43 држави
102 компании
118 фабрики
17,500 вработени
+€2.9bn годишен обрт