Оди на:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА МАТЕРИЈАЛИ ЗА СУВА ГРАДБА

Нашите производи и системи им овозможуваат на зградите да бидат потопло, посуво, потивко и побезбедно место за работа и живот. Имаме широк спектар производи кои ќе Ви помогнат да направите совршено финиширање или изведба на деталите. Нашиот спектар на производи е во можност да задоволи секаков тип техничка потреба со цел да создадете идеален простор за живот и за работа.

Види ги нашите производи >

За нас

Ние сме водечки производител на решенија за ентериери и екстериери на база на гипс-картонски плочи. Нашите производи и системи се избрани и вградени во објекти ширум Македонија. Нашето искуство ни овозможува да ги поддржиме нашите партнери и со тоа да го обликуваме начинот на кој се гради денес.

Научете повеќе за нас >